Velg mellom kamerahode med eller uten roterende kamerahode.

Horisontalt kamerahode

Roterende kamerahode (tilt og panorering)

Hva er et godt rørinspeksjonskamera?

Rørinspeksjonskamera er et viktig verktøy for å finne feil eller kartlegge behov for utbedrings- eller vedlikeholdstiltak på rørsystemer, og den beste måten å finne feil på, er å studere røret fra innsiden. For å gjennomføre dette, så kreves to ting – avansert utstyr, og omfattende kunnskap. Ingen vil at velfungerende rør skal få skader etter gjennomført inspeksjon, ei heller at skader som er der ikke fanges opp.

Et godt stakekamera eller rørinspeksjonskamera burde inneholde rotasjonskamera med sondesender (for trasesøk fra overflaten) og stakefjæren på rørinspeksjonskamera burde være minst 30 meter å dekke husforbinnelser. Skal man inspisere stikkledninger og hovedledninger burde man ha 60-80 meter. Skal man inspisere lengre enn 80 meter, så må man over på traktor da både tyngden med å stake blir for tung samt at du kan skape brudd på stakefjæra.

Riezler

RIEZLER rørinspeksjonskamera systemer er en av de ledende produsentene av stakekamera og traktor. I over 25 år i bransjen har Riezler tilbyd enestående kvalitet for en perfekt inspeksjon av rørledninger. Riezler rørinspeksjonskamera kjennetegnes på:

  • Spesialisert og høy teknologi
  • Utvikling, produksjon, salg og service under ett tak
  • Riezler sitt enestående rykte er basert på suveren kvalitet og service på produktene våre og attraktive priser
  • Personalledelse er en viktig del av Riezler kvalitetsstyring: Mangeårige, høyt kvalifiserte medarbeidere garanterer høye kvalitetsstandarder
  • Familiebedrift i andre generasjon
  • Laget i Tyskland


Allerede ved grunnleggelsen av RIEZLER var forretningsideen å tilby ukompliserte, kraftige og absolutt pålitelige produkter til en rimelig pris. Denne ideen er fortsatt en sentral del av Riezler sin bedriftsfilosofi.